шаблоны joomla

РОНА с успехи от Балканската танцова спартакиада в Търново

Петък, 25 Ноември 2016 23:17
Печат ПДФ

Rona s uspehi ot Tarnovo

Танцьорите от СК РОНА бяха част от 5-та Балканска танцова спартакиада „Търновска царица” във Велико Търново през изминалия уикенд, от където се завърнаха с 4 първи, 2 втори, 2 трети, 1 четвърто и 1 шесто място. Освен с постиженията в груповите изяви, висок резултат постигнаха солистите Ивет Иванова, Есра Мехмед, Виктория Иванова, Рая Жекманова и Анета Манолова.

Една от най- големите награди бе присъдена на Ивет Иванова като „СУПЕР ТАЛАНТ” на събитието. Тя е и първият стипендиант на надпреварата. Като участник с най- висок съдийски резлултат от всички солисти на спартакиадата, тя ще има възможност да избира между финансова награда или обучение в Италия в школата на един от съдиите.

Ивет е сред децата, които ще получат и едногодишна стипендия съгласно Общинската наредба за даровити деца като един от състезателите с най- високи постижения и награди от национални и международни танцови шампионати и конкурси. Освен Ивет, Общински еднократни стипендии са отпуснати на още двама танцьори – Анета Манолова и Радослав Божилов.

Благодарим за признанието и пожелаваме на всички деца още много постижения, високи резултати и много положителни емоции!Rona Holocast

Rona nagradi Tarnovo

FACEBOOK

Вие сте в:   БФ РонаСъбитияРОНА с успехи от Балканската танцова спартакиада в Търново