шаблоны joomla

СК Рона с второ място на Фестивала "България танцува"

Четвъртък, 14 Ноември 2013 18:23
Печат ПДФ

СК РонаСК РОНА се завърна с второ място в рейтинговата класация на 8-то издание на Фестивала "България танцува" този уикенд в Димитровград.

Освен многобройните награди, Клубът може да се похвали и с една стипендиантка - солистката Виктория Ламбрева, която спечели стипендия от министерството на Образованието и науката по програма за даровити деца; със специалната награда - Ваучер от Гришко за Ивет Иванова, която особено впечатли Управителката на най-добрата верига магазини за дрехи и аксесоари в танцовото и балетно изкуство; както и с наградата за най-малък участник, връчена на 3 годишния Радослав Божилов.

След натовареното състезание в Димитровград, РОНА се оправя към следващото състезание за КУПА MALL Galeria Stara Zagora тази събота 16 ноември 2013 г, организирано от Атанас Месечков. Това ще бъде втората генерална репетиция на танцьорите преди Международния фестивал в Сърбия - Данс Фест Нови Сад от 22 до 25 ноември, 2013 г.

Танцьорите от РОНА са изключително мотивирани за своите изяви на сцена, с което се надяваме да постигнем още много успехи.

СК Рона

FACEBOOK

Вие сте в:   БФ РонаСъбитияСК Рона с второ място на Фестивала "България танцува"