шаблоны joomla

РОНА на LAYALI Bulgaria

Вторник, 04 Юни 2013 18:41
Печат ПДФ

Layali BulgariaВ петък - 31 май, Милена Налбантова заедно със своите две ученички Ивет Иванова и Виктория Ламбрева бяха специални гости на 1-то издание на Международния фестивал LAYALI Bulgaria в София, организиран от Евелина Папазова - Професионалист в областта на бели денс и създател на Школа за ориенталски танци Шехерезад в България. Евелина Папазова е част от звездното жури на фестивала "Вълшебен свят", който ще се проведе на 14 до 16 юни в читалище Заря в град Хасково.

Layali предлага 3 дни с интензивни семинари при най-добрите инструктори и професионалисти в ориенталските танци, както и състезателна програма всеки ден и гала спектакли всяка вечер. Ивет и Виктория бяха най-младите участници и защитиха името на местната формация РОНА със своите изпълнения, с които обраха овациите на публиката.

В петъчният ден семинари проведоха Евелина Папазова и невероятният Фарен Бен Азира, които преподаваха в стил Балади и Поп ориентал. През останалите 2 дни лектори са Уейл Мансур и Мерцедес Нието. Участниците учат още стиловете бели денс фолклор, модерен египетски стил, ум колтум, техника с воали и други.

Представителите на РОНА получиха сертификати за професионалната си подготовка при едни от най-известните личности в света на ориенталския танц.

Layali Bulgaria

FACEBOOK

Вие сте в:   БФ РонаСъбитияРОНА на LAYALI Bulgaria