шаблоны joomla

РОНА със 17 купи от Нови Сад

Сряда, 28 Ноември 2012 19:45
Печат ПДФ

Балетна формация РонаБФ РОНА се завърна от Международния танцов фестивал, проведен този уикенд в Нови Сад, Сърбия, където 7 деца успяха да извоюват 17 световни купи, от които 9 първи, 5 втори и 3 трети места. Танцьорите се представиха с 28 танца в 6 транцови стила.

Делина Делчева извоюва 3 първи места в стиловете опън (танцово шоу), характерни танци и бели денс, Виктория Ламбрева грабна златото в бели денс и характерни танци, Ивет Иванова блесна със злато в хип хоп и спечели сребро в характерни танци и бели денс.

Индийският танц на РОНА се класира първи както и дуетното изпълнение на Виктория Ламбрева и Надя Иглева в бели денс. Дуетът на Ивет Иванова и Делина Делчева "Закон и ред" се класира на трето място в стил танцово шоу, както и "Хавай", изтанцуван от Надя и Виктория в характерни танци.

Много успешно бе представянето на Анета Манолова, Наталия Карабойдева и Габриела Петрова, които за първи път участват на състезание от такъв мащаб.

На този фестивален форум участваха 2500 участника от 15 държави, а през двата дни бяха представени 500 танца, съдийствани от международно жури от Словения, Унгария, Германия, Холандия, Бразилия и Сърбия.

 

Балетна формация Рона БФ Рона Виктория Ламбрева Ивет Иванова

FACEBOOK

Вие сте в:   БФ РонаСъбитияРОНА със 17 купи от Нови Сад